субота, 4. мај 2013.

Naučite više da biste više zaradil



Ulaganje u učenje i usavršavanje biće Vaše najpametnije ulaganje u životu. Ovladajte svojim znatom i dostićiće te veličanstvenost.
Da biste više zaradili, više učite. Čitajte više od konkurencije. Zasenite ih radom. Zasenite ih uspehom.
Nemojte reći da ste suviše zauzeti da biste proveli makar 30 min ili više dnevno u učenju i usavršavanju. Pređite sa toga da ste zauzeti na to da postižete uspeh.
Još danas napravite prvi korak. Umesto da večeras gledate Tv, nađite vremena za čitanje. Naućite kako da ovladate svoim vremenom. Naučite kako da poboljšate svoje komunikacijste veštine. Naučite šta je ASERTIVNOST kroz TRENING ASERTIVNOSTI!
Sadržaj treninga po oblastima koje su obrađuju:
  1. Razlikovanje stilova komunikacije i ponašanja. Vežbajte se da uočavate i razlikujete stilove komunikacije kod drugih ljudi (i birate svoj način reagovanja u odnosu na iste), kao i kod sebe.
  2. Stilovi asertivne komunikacije. Naučite da komunicirate na asertivan nacin tako da slobodno izrazite ono što mislite i osećate, na način koji nije snishodljiv sa jedne, i koji ne degradira i ponižava drugu osobu, sa druge strane.
  3. Asertivnost na poslu. Ovladajte tehnikama komunikacije koje će Vam povećati šansu da osvtvarite Vaše ciljeve u karijeri, koje će Vam omogućiti da budete uspešni u komunikaciji sa kolegama i nadređenima.
  4. Asertivna prava. Saznajte koja su to asertivna prava i dajte ih sebi i drugima i učinite svoj život ispunjenijim.
Trening asertivnosti bice odrzan 19.5.2013. od 14h do 20h, prijave u toku na zubicivana@gmail.com najkasnije tri dana pre treninga, kotizacija 1500din.
Informacije na fb profilu: Trening asertivnosti u Nisu
Trening vodi master psiholog i sertifikovani trener asertivnosti Ivana Zubić.

Нема коментара:

Постави коментар